Request a demo

Support Analyst (Dutch speaking) – The Netherlands

TRG Screen is een groeiend en innoverend bedrijf (van momenteel 120 enthousiaste medewerkers) dat wereldwijd adviseert over financiële informatie- en analysesystemen die gebruikt worden door bijvoorbeeld banken en pensioenfondsen.

Binnen Screen INFOmatch BV, één van onze ondernemingen die verantwoordelijk is voor het leveren en ontwikkelen van onze in eigen huis ontwikkelde SaaS applicatie INFOmatch, hebben wij ter ondersteuning van onze groeiende klantenkring dringend behoefte aan een enthousiaste collega in de functie van: Support Medewerker.

INFOmatch

INFOmatch is een zelf ontwikkeld Management Informatie Systeem ontworpen voor het beheren en beheersen van kosten, facturen en contracten van financiële informatiesystemen. INFOmatch heeft onder andere interfaces met grootboeksystemen van SAP, Peoplesoft en Exact. In deze markt is INFOmatch een vooraanstaande applicatie die voortdurend verbeterd en uitgebreid wordt met nieuwe functionaliteiten, modules en interfaces. Vernieuwing staat bij ons hoog in het vaandel.

Functieomschrijving

In de rol van INFOmatch Support Medewerker heb je dagelijks telefonisch dan wel digitaal contact met onze klanten in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Je vindt waardering in het helpen van klanten, het is een uitdaging voor je om klantvragen te analyseren en op te lossen, en je houdt van afwisseling in je werk. Je bent actief betrokken bij de continue verbetering van onze software. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat wij de best mogelijke service aan onze klanten kunnen geven door processen beter in te richten en de communicatie naar gebruikers te verbeteren.

Met enige regelmaat verzorg je, als Support Medewerker, op kantoor gebruikerstrainingen en geef je webinars over specifieke modules of interfaces van de INFOmatch applicatie. Tevens zorg je voor het up-to-date houden van de documentatie. Na verloop van tijd kun je klanten ook helpen met het maken van rapportages uit INFOmatch waarbij goede kennis van Excel belangrijk is.

Ben je klantgericht, proactief, leergierig en vind je het een uitdaging om problemen op te lossen?
Dan is er een grote kans dat jij de Support Medewerker bent die we zoeken voor ons professionele dynamische team!

Functie-eisen

 • Afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in ICT
 • Goede kennis van Excel
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must, Duits is een pré
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Interesse in c.q. affiniteit met internationale financiële markten, IT en/of financieel administratieve processen
 • Probleemoplossend / analytisch vermogen
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een support functie bij een softwarebedrijf


Deze job als Support Medewerker is de job voor jou als je waarde hecht aan het zelfstandig kunnen werken met een grote mate van verantwoordelijkheid.

Uiteraard zul je uitgebreid worden ingewerkt door je collega’s.

Ons aanbod

 • Een uitdagende baan met internationale contacten en ruimte voor initiatief
 • Met gebruik van de modernste tools en technieken bieden we je de kans om je kennis met collega’s te delen en verder te ontwikkelen
 • Als INFOmatch Support Medewerker maak je deel uit van het INFOmatch Services team dat momenteel bestaat uit 8 professionals
 • Een informele maar professionele werksfeer met korte lijnen
 • Mogelijkheid tot een 32- of 36-urige werkweek
 • Vanzelfsprekend hanteren wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, een laptop en smartphone, en een goede pensioenregeling

Heb je interesse?

Spreekt de functie van Support Medewerker je aan en is het beschreven profiel op jou van toepassing dan nodigen wij je graag uit om je motivatie en cv te mailen uiterlijk 15 juni a.s. naar: i.vanderaalst@screenconsultants.com.

Voor meer informatie kun je bellen met: Mark van Uden (Manager INFOmatch Services) op 073 6122940 of 06 5159 7566.