Request a demo

Medior/Senior Delphi Developer (Back-end) – The Netherlands

TRG Screen is een groeiend en innoverend softwarebedrijf van 150 professionals met klanten over de hele wereld. Onze klanten zijn bijvoorbeeld beurzen, banken en pensioenfondsen. Voor de ontwikkeling van onze webportal specifiek voor aandelenbeurzen hebben wij dringend behoefte aan een collega developer.

Functieomschrijving

Als lid van het INFOmatch development team ben jij de specialist op het gebied van concurrency en multithreading en blink je uit in refactoring van code met het oog op schaalbaarheid en snelheidswinst. Binnen een klein DevOps team van vier collega ontwikkelaars en samen met de revenue implementations manager denk je mee over de technische oplossingsrichting, implementeer je nieuwe functionaliteiten en ben je verantwoordelijk voor de volledige ontwikkelcyclus.

Wat we van je vragen

  • HBO/WO werk en denkniveau
  • Werk ervaring met Delphi is een vereiste
  • Kennis van multi-threaded development is een vereiste
  • Kennis van design patterns is een vereiste
  • Kennis van SQL databases is een vereiste
  • Kennis van en ervaring met Restful API’s is een pre
  • Ervaring met unit testing en CI/CD is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal

Wat bieden wij?

TRG Screen is een groeiend en innoverend bedrijf met een professionele en gezellige werksfeer. De communicatielijnen zijn kort waardoor het contact informeel is en er snel besluiten genomen worden.

We bieden je een uitdagende baan in een internationale omgeving met veel ruimte voor initiatief. Vanzelfsprekend kun je rekenen op marktconforme arbeidsvoorwaarden (inclusief reiskostenvergoeding, pensioenregeling, laptop en vakantiegeld) en opleidingsmogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan en is het beschreven profiel op jou van toepassing dan nodigen wij je graag uit om je motivatie en CV tot uiterlijk 19 juni 2020 te mailen naar: Irma.vanderaalst@trgscreen.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Peter Schout (CTO the Netherlands) via peter.schout@trgscreen.com.